«Systemet», «demokratiet» og flere av «globalistene» i USA stemmer mot «ytringsfrihet» og for et fremtidig, og kanskje faktisk Holocaust?

«Systemet», «demokratiet» og flere av «globalistene» i USA stemmer mot «ytringsfrihet» og for et fremtidig, og kanskje faktisk Holocaust?

«Frihetens fyrtårn», «USA», har nå endelig tatt enda et vesentlig steg mot å opphøre som den siste bastion for blant annet såkalt «ytringsfrihet», og karikerer samtidig stats-ideologien «demokratiet» enda ytterligere, og til det mest idiotiske. 187 «republikanere» og 133 «demokrater» stemte, på kommunist-jødedagen 1. mai, for (The) «Antisemitism Awareness Act», som i all essens og per presedens i effekt vil være egnet til å bla. suspendere det første grunnlovstillegget i USA. Bare 21 brukbare republikanere og 70 demokrater stemte mot det latterlige lovforslaget. Den fenotypiske lederjøden og fysiognomifenomenet Jerry ‘Seinfeld’ Nadler var ironisk nok èn av de som stemte mot forslaget. Hans personlige begrunnelse var nettopp den at lovforslaget også inneholdt enda en bisart forslag i form av en klausul som henviser til atter en totalt obskur Europeisk «Holocaust»-organisasjon som attpåtil skal formulere legaldefinisjonen denne loven angivelig skal operere etter, hvilket i samme slengen også impliserer en suverenitetsavståelse for USA. Hvem styrer, og står bak i USA?, sier du? —«Holocaust».

Dette blir en kort kommentar, for jeg har ikke all oversikt over all fakta med tanke på dette lovforslaget enda. Men det er ingen grunn til å misforstå generelt sett, for denne «nyheten», i sitt store og hele, er meget, meget positivt på mange måter. Det burde egentlig berettige en slags feiring for det diverse av «oss’ene». Ja, til og med for det syntetisk svake kollektivet, er dette effektivt sett en bra ting.

Men med tanke på «USA» og «demokratiet», er det mer «positivt» i en slags HIV-forstand, og like greit sånn sett, da både USA og «demokratiet» der har i lang stund definitivt vist seg som et døende og dessuten dumt konsept.

Og nå er dette snart endelig dødt. Hurra!!

Dette gjelder nok også dessverre mange jøder, og ikke minst Israel som en «stat». Ja, for jødene sliter hardt om dagen, hvilket også r nettopp bakgrunnen for denne «loven». Til og med som tilnærmet kryper og nesten oppegår av typ intellektuelle «vaskekjerringer» av rang i Norge, og hvor ellers det måtte være, gnåler nå i alle fall litt om jødene, dette dog mest om jødenes hensynsløse «selvforsvar» i Gaza. Men slike vaskekjerringer, shit-libs, og annet pseudo-pakk effekturer ingenting annet enn å moppe opp dritten, ofte for systemet, for å så dra hjem og gå på en helt ny pissflekk neste dag. Og dette er også tilfelle med denne som «The current thing».

Vi kan også slenge med perspektivet til Adam Green, som jeg personlig menr er en av de mer fornuftige kritikerne av bla. jøder og andre tullinger der ute, og hva han mener. Dèt uten at jeg selv har sett denne episoden til sin konklusjon.

Det er i denne anledningen også greit å bare igjen få konstatert et par ting:

Dette var forutsigbart. Mange har pekt på utviklingen, og fulgt den tettere enn hva jeg har. Jeg har ikke vært veldig opptatt av det heller, men det er uten å ha engang fulgt med på alt dette, er det helt som forventet. Folk flest er nemlig idioter og «snow flakes» så lenge de ikke har annet enn f.eks religion og annet av imaginære affiliasjoner å personlig og politisk støtte seg på. Hykleriet og inkonsekvensen lever derfor lenge og alltid med slike.

Man må uansett alltid feire og le litt når folk og fiender graver sin egen grav rett foran deg, og alt man trenger å gjøre er å hjelpe dem ned i kisten for å seire.

I tillegg til mye annet korrekt, forutså jeg her at mer «Hatlovgivning» trolig ville komme i 2024, og det mer spesielt på nett og «sosiale medier». Og nå har det altså kommet i form, og med formålet å beskytte ungdommer på USAs «cranky» campus’.

Så det kan trygt sies at denne loven vil ramme mest akkurat der, på internett, da selve støtet og anvendelse med tanke på håndheving vil rettes primært og kanskje utelukket mot slike områder. Glem demonstrasjonene på universiteter i USA. Dette er bare den samme dumme mobben som ikke har annet å gjøre enn å skrike ut i en verden som driter i alt de har å si og ler av dem uansett. Konsekvensen i ettertid er hva som er interessant og relevant her.

Denne lovgivningen er på mange måter «demokratiet» på sitt aller beste, samt det er det dummeste jødene som kollektiv noen gang kunne finne på å fronte av forslag, eller, bare la «demokratiet» dytte foran seg som vanlig for å tale de «svakes» sak som det største «gode» de kan komme på.

Utenom alt som allerede er i gjenge angående denne «gjengens» ekstreme innflytelse og utnyttelse i «vesten», så snakker vi her om det som meget sannsynlig vil vise seg som en slags ekstrem «Streisand effekt» for bla. (The) «JQ», Holocaustsvindlene, reell systemkritikk, fanatisk politisk-kristendom etc. Dette var nok også èn av grunnene, om ikke den største, til at folk som Jerry Nadler egentlig stemte mot det som kan bli hans eget endelikt.

Relevant: Instruert og bevæpnet «antisemittisme»: Fra «offer» til forgriper

Lovforslaget skal videre til Senatet, og vil nok passere der også, selv om det har forholdsmessig flere jøder enn Huset. «Demokratiet» som vi kjenner det i dag klarer nemlig aldri å (be)stemme over noe som er fornuftig for noen andre enn et par få på toppen av «politikken» som faktisk styrer de økonomiske realitetene, som i dag fortrinnsvis også er jøder. Men her har de, som i Gaza, tråkket ganske galt.

Det er også morsomt å huske på at jødene er et såkalt «folk» som aldri engang klarte å stable opp en egen stat, men måtte lyve på seg en hel masse patetisk seiersherre-revisjonisme, skrøner, drive penge-lobby-manipulasjon 24/7, og dessuten spre en hel masse andre løgner for å få britene, FN, og «vesten» generelt til å plante «mirakelet» Israel midt i «midtøsten», hvor de også må ha massiv militærhjelp for å i det hele tatt overleve mot kluthoder og babymaskiner, samt kappes over hvem som koker babyer i ovner, hvor lenge, og masse annet lignende sludder.

Relevant: Virkelighetorientering til de mange indoktrinerte «Midtøsten»-synsere, ideologiske fanatikere og menings-fjols på «høyre»- og «venstresiden»

Også jeg har nå forresten snudd. Fordi før mente jeg at israel like gjerne kunne eksistere på samme vilkår som alle andre nasjoner av festnede forhold, og derav burde kunne opprettholdes med en såkalt «rett» i god tro i hånd og ånd av det. Men nå driter jeg i israel, og jeg er ikke mindretall. Israel er bare et kolossalt kjeltringregime styrt og fremstillingsmessig feil-forstått som både det ene og det andre. Som bla. «fremgangsrikt», som «demokratisk», som «signifikant» per forrykte religiøse masse-rasjonaliseringer, og bokstavelig talt glorifisert menneske-psykotisk pseudo-grandiositet blant det som nå bare er forrykte, og døende, dumme mennesker. Det finnes heller ingen god nok «journalistikk» som i dag dekker jødiske spørsmål, eller aspekter av jødisk makt, delvis fordi det aller meste av mediekorporasjonene er eid av jøder.

Vårt NRK er ikke eid av jøder, men styrt av andre fanatikere, som primært har sin fascinasjon og lojalitet hos det andre folkeslaget fordi de er brune og «svake» «offer» på sitt sett. Før var det mer kvalitet over rapporteringene, inkludert fra «midtøsten». I dag er dette bare byttet ut med en meny av diverse Talk Show-supper hvor et kobbel av statssubsidierte idiot-synsere, kontrollert opposisjon og homofile vannbærere à la Douglas Murray, som lever av å pisse i munnen på hverandre og forestiller at dette er gullstandarden for diskurs.

Det er nå for det meste (system)-«boomers» og andre anti-fornuftige fanatikere, som mener å forstå det slik at Jøder og Israel er en slags «garanti» for «vesten», og derfor skal «vesten» være en garanti for Israel, hvilket er en fullstendig idiotisk og forledet fanatisk tankegang konseptuelt introdusert og politisk kunngjort av den samme «lobbyen», som hele sin tid, og i sine div. skriverier har antogonisert og pønsket på å ødelegge «vesten» innenfra som samfunns-entiet fordi det var en trussel mot dem deres lille, ubetydelige kollektiv av synsere.

Bare se på lesertallene og den moralistiske oppslutningen rundt og bak betalingsveggen på boomer-blekker som Document.no og andre, som nå kræsjer, og det med «rette», kan man vel si, nå til og med som besteborlig navlebeskuer. Jeg vedder på at disse som forestiller seg som «konservative», omsider også vil greie å «hylle» dette lovforslaget som «konservativt», «ytringsfrihetforkjemperne» som de jo liker å smykke seg med, og det nokså inkonsekvent. De må virkelig skjerpe seg, men jeg tror ikke det er mulig.

Relatert: Mulatt i «Alliansen» påpeker det åpenbare av «jødisk makt», og total-trigger Hans Rustad i Document.no

Document o.l befinner seg på så mange måter på «feil»; dvs. ‘anti/ikke-fornutig’ side av den såkalte historien, og er ellers så forkrøplet, pengesugen og definitivt fanatisk drevet, at de også forestiller mye av denne aktivismen sin som journalistisk, rebellsk, vettug og evt. «modig» ‘systemopposisjonisme’. Og flere som faller denne samme fellen vil således lide akkurat samme skjebne. Det er nå snart helt uunngåelig når de så til grader velger å ignorere realitetene, og bry seg om stupid saker, ofte ting som ikke angår dem i det hele tatt.

Jeg oppforder forresten til at det her, i evt. kommentarfelt, «spys» ut mest mulig «brunt» «høyre-gørr» enn så lenge dette er lovlig. Det for å både feire anledningen, «friheten» vi enda har, samtidig som en fremdeles kan irritere selve brunslikkerne på «venstresiden», altså en Win-Win!

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør