Blitznew𐌔 04.02.2024

Blitznew𐌔 04.02.2024

Scientists Say They’ve Found The Trigger For Ancient Maya’s Collapse, And It Reads Like a Warning

Researchers peering back through 800 years of history have concluded that Mayapan – the capital of culture and politics for the Maya people of the Yucatán Peninsula in the 13th and 14th century CE – may well have been undone by drought. That drought would have led to civil conflict, which would, in turn, have brought about political collapse, according to the researchers.

Disse patetiske og stakkarslige «forskerne» forsøker febrilsk å hele tiden koble alt opp mot farer av «klima» i helt tendensiøse artikler, og obskure linker til Maya-sivilisasjonen er heller ikke noe unntak.

Ifølge denne artikkelen var det «tørke», og underforstått «klima» som var hovedårsak til undergangen. Men dummere og mer halvkokt blir det selvsagt ikke. Spesielt ikke når Maya-sivilisasjonen visstnok holdt det gående i mer enn 2000 år, og gikk ikke helt under før Europeere kom med hester og plaffet ned det Mayaene allerede ikke hadde drept imellom seg i sine mange interne kriger og konflikter.

Dietten og jordbruket uten hysdyr i mesoamerika er snarere en faktor som tilsier at Maya-riket var meget motstanddyktig mot «tørke», og at det som snarere utslettet dem var overbefolkning, som i tidene manifesterte svært militante forhold og strid mellom småkongene.

Aztekernes jordbruks-metoder er et annet sentralamerikansk eksempel, og et mer sofistikert sådan. Men fjollete «forskere» vil altså ha det til at et folkeslag og en hel sivilisasjon utryddet seg selv fordi det var litt tørke.. og at dette kan skje igjen. Samtidig bygger man ned matforsyningen og introduserer sådan en syntetisk økt etterspørsel i tillegg til saboterte forsyningslinjer med såkalte «pandemier» og «klima» som påskudd for mer sentralisert kontroll.

U.S. launches retaliatory strikes after deadly attack on Jordan base

U.S. Central Command said that American forces, using B-1 bombers flown from the United States and other aircraft, hit more than 85 targets affiliated with the Quds Force, a unit of the Islamic Revolutionary Guard Corps’ (IRGC), and local militias that it supports. Among the locations hit at four sites in Syria and three sites in Iraq were command and control posts, intelligence centers and drone storage facilities, officials said.
The operation marked the opening of what officials say will be a multiday campaign aimed at various targets close to Iran, which the Biden administration has blamed for the spiraling bloodshed that has erupted since the start of Israel’s war in the Gaza Strip, including a drone attack Sunday that killed three U.S. service members and injured dozens more at a remote outpost in Jordan.

Nå kjører de på igjen, der nede, og Israel er som vanlig roten til alt vondt i «midtøsten». Og USA hjelper på med alt som er av støtte. Det fordi amerikanere og idioter er blitt ideologisk indoktrinert til å assosiere seg med jødene, et folk som omtaler dem som kveg og tjenere, noe de fleste er i form av passiviserte skattebetalere og kanon-føde for de meningsløse krigene som føres på vegne av Israel. Skrullingene mener imidlertid at Israel er verdt å dø for, og forsvarer såkalte «folkemord» med rasjonaliseringer av andre «folkemord»; historieforfalskninger. Det er ekstremt patetisk hvor så mange så lett lar seg forestille at det handler om å enten tro på den andre tullehistorien fremfor den andre. Et helt klart tegn på hva som i realiteten er mindre oppegående folk.

Halshugget egen far – viste hodet på video Amerikanske Justin Mohn (32) er siktet for drap etter å ha postet en gruoppvekkende video på YouTube.

Justin Mohn skal også ha oppmuntret til attentat mot familiemedlemmer og offentlige tjenestemenn. I videoen han la ut etter drapet, kalte han faren for en statsansatt forræder mot USA, skriver AP. Justin Mohn raljerte også om Biden-administrasjonen, immigrasjon og grensepolitikken i USA, i tillegg til å sveipe innom urban kriminalitet, finanspolitikk og krigen i Ukraina
Justin Mohn langet også ut mot myndighetene i videoen, skriver AP. Videoen ble ikke livestreamet og er nå fjernet fra nettet sammen med Justin Mohns YouTube-kanal. Den skal han ha brukt til å spre konspirasjonsteorier.

«Feds», dvs. kontrollert opposisjon, samt falske menings-aktører, tilnærmet agitprop, er meget utbredt på «høyresiden», og det sistnevnte spesielt utbredt blant alle såkalt «konservative» medier og «personligheter» som plutselig popper opp. Her, et annet nylig eksempel. Koster ingenting å medie-kreere noe slikt. Hvem bryr seg? Hvem sjekker autentisiteten? Bare «konspirasjonsteoretikere».

Men de mer voldelig inklinerte av disse er nok genuine surrehoder med mange mentale problemer og mange svekkede sjelsevner. Flere av disse er imidlertid klare skuespillere. Mange tar rollen som «masseskytere». Noen er fake, noen er svært forvillet, men det går på det samme.

Å fremme vold som den første og beste løsningen mot systemet er primitive greier og fungerer snarere mot alle hensikter fordi det gir systemet enda flere klargjorte mot-sentimenter og illusorisk intellektuelt grunnlag for å formulere frem flere «fullmakter».

Man trenger ikke å se mer enn til 1:50 i videoen med denne taperen for å skjønne at dette enten er en stakkarslig skrulling eller enda en psykologisk operasjon for å sementere et allerede stereotypisk og derfor brukbar misrepresentert bilde av typ «ekstremistisk opposisjon» i USA.

Ukrainerne kvernes mer og mer opp. Over 23.000 døde i januar.

«The settlement of Tabayevka in the Kharkov region has been liberated», the Russian Defense Ministry says. We are not just facing the capture of a village: Russian troops are now hacking into the contact lines, which have not budged for a year. Russia is creating a new strategic situation in the Kharkov region, threatening to dismember the Ukrainian defence up to the Donetsk agglomeration.

First, Krakhmalnoye, then Tabayevka – Russian troops have advanced in the Svatovo direction (Kharkov region), pushing the enemy to a new line of defence (to the village of Peschanoye). Slightly to the north, already close to Kupyansk, the enemy’s positions are also gradually moving to the west and southwest.

Along the way, forests are being cleared, which the VSU [Ukrainian Armed Forces] is turning into fortified areas, even giving them names (“Alligator” and “Woodpecker”). The enemy is losing the old lines of trenches, the first line of contact has been destroyed. Something similar is happening directly near Kupyansk, but there the advanced fortified lines in Sinkovka are being held still by the VSU, though the positions on the flanks have gradually begun to sink.

Russland har for lengst effektivt befestet den strategiske «seieren» i Ukraina. Akten som utspiller seg på slagmarken nå er bare den sakte slakten, hvorav Ukraina «mistet» 23.000 soldater i Januar, mens russiske tap angivelig var drøye 600. Forutsetningene for det Ukrainske forsvaret svekkes daglig. Flere dør og forholdsmessighetene forutseingene for krigføring mellom partene øker samt forutanelse for nederlaget kommer nærmere.

Timingen stemmer bra med grove estimater og historiske skaleringer mtp. bakkekrig., bla. beskrevet litt her.

Russland har heller ikke noe hastverk med å fullføre slaktingen. Shoigu formulerer det nå slik at Russland har oppnådd operasjonelt initiativ i Ukraina. Dette betyr at man effektivt styrer showet og kan da mer kalkulerte tilnærminger uten store uventede tap.

De går derfor sakte frem, fordi territorium i seg selv er ikke fokuset mtp. den militære metodologien. Det handlet alltid om å svekke fienden, dette i format av en såkalt utmattelseskrig. Det handler nå også om å eliminere Ukraina som et fremtidig problem. Snart er det også «valg» i Russland, og man vil ikke gå på noen unødvendige riper i lakken.

Dessuten, jo mer man knusere Ukraina, jo mindre trussel er de for Russland i fremtiden. Men de strategiske geniene i NATO har selvsagt feilet, og forstår lite annet enn sin egen skitlukt. De spådde at «motoffensiven» kom til å bli «imponerende» og «spektakulær». De lever i en følelsesladd boble med sterke ideologiske pretensjoner om at de bla. er på «den rette siden» av historien, fordi de skriver den. Dette er fanatikere og farlige kynikere i fri regi og på autopilot i «systemet».

F.eks. Ideen å plassere ut såkalte «rakettskjold» på den ukrainske grensen er det bare idioter som kan kjøpe ukritisk. I dag kan man kun skyte ned interkontinentale missiler på vei opp, og ikke ned. Cubakrisen var det motsatte, den gang med helt andre teknologiske forutsetninger lagt til grunn som fakta.

Den samme uvitenheten gjelder når de samme folkene fabler om å ta fra Russland Krimhalvøya. Fehe og forståsegpåere forstår ikke hva de strategiske og således, de real- og sikkerhetspolitiske implikasjonene egentlig er i denne saken. For dem handler det bare om hvem som tilsynelatende angrep først, og slike middelmådige trivialiteter som uansett enkelt lar seg manipulere av en gjennom-kontrollert «offentlighet». Dette er folk som aldri burde gjort annet enn å plukke potet og skrubbe gulv, men i dagens samfunn har de både for mye fritid og tilgang på informasjon de ikke behersker å måtte forholde seg til, og derfor fremstår de også akkurat som de tåpene de er når det virkelig kommer til meningsbrytning, men noe da internett beskytter dem mot, fordi det er bare å blokkere og søke seg til nærmeste safespace/ekkokammer av «likesinnede» idioter.

Det samme gjelder forresten det tåpelige skremme-narrativet om at Russland søker å invadere Europa. Det er like idiotisk som det gærningene påstå i forbindelse med Vietnamkrigen, at hvis de ikke stoppet kommunismen i Vietnam, så ville den komme til USA og ta fra deg din frihet. Samme skrulleri brukes om «islamisme», noe som også finansieres under bordet av «vesten», bla. for å «støtte» Israel. For en slakt, og for et sirkus.

Gay teens who couldn’t come to terms with their sexuality share how they removed their breasts and genitals in false hope of becoming transgender

Gay teenagers disturbed by their own sexuality have described deciding life would be better as a transgender person and undergoing surgery – only to regret it several years later.
The young people said that, in hindsight, drastic surgical operations were offered with insufficient discussion or thought. Their stories emerged as concern grows that so-called gender-affirming care for children is homophobic, as it permanently changes the bodies of children and young adults who are not transgender, but merely trying to come to terms with their sexuality.

I det «liberale» samfunnet har det ifølge mange aldri vært bedre å være «homofil», men det er ikke nok, fordi sinnslidende folk får aldri «nok», fordi det finnes ingen relativ fiks i forhold til hva som passerer som «normalt», hvilket definerer «problemet».

Homofili er og blir en sinnsykdom, noe psykologien hadde rett i helt til noe rundt 70-tallet. Det er ingenting å si på det. Bare se på hva det leder til og hva de ikke leder til, så har du svaret.

Man kan vel heller si at homofili er en perversjon, ja, det blir enda mer presist i så måte. Men homofili burde ikke bli «forbudt» i ideelt samfunn, heller ei er den ideologiske oppmuntring til slikt i form av f.eks. «frihet» automatisk fornuftig. Det er ikke den korrekte motpolen.

Homofili byr på flere problemer enn det i seg selv skaper på individnivå, hvor problemet ordinerer seg. Bare dette indikerer for hvor galt avsted det hele har fått lov til å gå. Selvfølgelig skal man kunne «diskriminere» folk på basis av kjønn og «legning». Alle mennesker gjør dette, hver eneste dag. Det er vår eneste sanne rett.

Men «samfunnet» har lurt folk flest til å tro at det stikk motsatte er riktig. Dette er atter et eksempel på hvor dum og passivisert det går an å bli som et falsk kollektiv som angivelig skal bestå og ikke forgå mtp. fundamentalt motgående interesser. Selvsagt ønsker sentralmakten et mest mulig stratosfærisk «samfunn», altså å herje over som et fotfolk, og sånn sett, en nasjon av f.eks «brukere» på felles bunn, men med lite annet til overs enn forstokket appell til såkalte ideologiske idealer av «frihet», hva enn dette måtte være så lenge den kan sies å være «felles», som om det nå finnes 122 forskjellige «kjønn», og muligens eksponentialt like mange seksuelle legninger og statsstøttede anledninger.

Undervaccination and severe COVID-19 outcomes: meta-analysis of national cohort studies in England, Northern Ireland, Scotland, and Wales

Undervaccination (receiving fewer than the recommended number of SARS-CoV-2 vaccine doses) could be associated with increased risk of severe COVID-19 outcomes—ie, COVID-19 hospitalisation or death—compared with full vaccination (receiving the recommended number of SARS-CoV-2 vaccine doses). We sought to determine the factors associated with undervaccination, and to investigate the risk of severe COVID-19 outcomes in people who were undervaccinated in each UK nation and across the UK.

En ufrivillig «morsom» studie om den skandaløse, skadelige og eksperimentelle COVID-kvaksineringen, og dessuten enda et latterlig eksempel på hvordan «forskere» generelt i dag er noen forbanna forutinntatte tullinger som faggruppe. Generelt nok til at de aller fleste av dem aldri burde hatt tittelen som «forsker» i det hele tatt.

Ifølge sine egne tall og videre statistiske implikasjoner knuser de sin egen «argumentasjon» fullstendig hva angår hensyn og (kost/)nytte av covid-kvaksineringen, og forsåvidt alle andre konvensjonelle kvaksineringer(inokuleringer) sådan inkludert.

Implikasjonene jeg sikter til er altså også gitt at det premiss at kvaksineringen faktisk «fungerer» akkurat som de, forskerne, her antar den gjør. At «kvaksineringen» beskytter mot sykdom og hindrer spredning, noe den ikke gjør, men som er en slags faglig rigid, frem-rasjonalisert formulering for å legitimere inngrep. Dette altså før man i det hele tatt tar med artefakter av «bivirkninger», men poenget er altså like galt foruten.

Mer matematisk som argument. -Om man regner på tallene som disse «forskerne» selv presenterer i denne studien, ville man per den teorien hatt cirka 400 sykehusinnleggelser i stedet for 600 om alle barn under 15 var «fullvaksinert». I 2022 var «kun» 20% av barn i Storbritannia av en kvaksine-status som tilsa at de ikke var såkalt «undervaksinerte».

Sagt på en annen måte, og nå i kontekst med de teoretisk operasjonaliserte tallene forøvrig, så måtte man altså kvaksinere 40.000 unger for å unngå 1 (èn) sykehusinnleggelse av ett hypotetisk COVID-sykt barn. 40.000 «fullkvaksinerte» barn med masser av «bivirkinger» for prisen av èn ‘skrotunge’, presumptivt et barn med et helt ødelagt immunforsvar. Såkalt alvorlig immun-kompromittert. Når det gjelder de eldre blir det i forhold ikke noe bedre, spesielt når man evt. kontrollerer for alvorlige bivirkninger. Bivirkninger som også maskeres bedre hos de eldre og allerede syke. For ikke å snakke om de som dør, og som samtidig regnes som «døde av COVID», noe vi også så mye av under «Pandemien».

Slag og utslag av kreft har i takt med masse-kvaksineringen økt med 600% i bla. Sveits. I Norge er mange, veldig mange, kvestet. Mediene dekker over og rasjonaliserer med «long covid». Sauene er for dumme, for servile, for opptatte med å jobbe seg ihjel og simpe for «systemet».

Joe Rogan inks new Spotify deal ‘worth $250 MILLION’ that will allow his hit podcast to be spread across multiple platforms, including on YouTube

Spotify has reached a new deal with star podcaster Joe Rogan that will allow his show to be distributed across multiple platforms, including YouTube.
The multiyear deal is worth roughly $250 million, including an upfront minimum guarantee, plus a revenue sharing agreement based on ad sales, the Wall Street Journal reported on Friday, citing company sources.

Jeg skulle hatt klekkelig betalt for å i det hele tatt høre på dvergen Joe Rogaine. Det verste med Joe Rogan er at jeg faktisk tror han sier det han virkelig mener på den tullete podden sin. Han holder altså ikke tilbake. Vi snakker altså virkelig om en mental-dverg, så vel som en fysisk hagenisse å regne.

Tullingen får altså betalt for å sitte og snakke piss, dette forresten med hva som for det meste er «konservative» jøder og andre tafatte folk. Joda, det er noen unntak, men Joe Rogan bør man unngå for enhver pris. Spotify er også sionistisk nå, etter hva jeg har hørt. Skulle bare mangle om det var korrekt.

FOIA Documents Reveal Government Officials Notified of Election Fraud in Michigan Following Election Day in 2020

The defendants, acting on evidence that the election in their State had likely been stolen after the bizarre early morning spike in votes for Joe Biden, submitted an ALTERNATE slate of electoral votes alternative for President Trump to the Electoral College.
Michigan’s lawless attorney general would like the people of Michigan to believe that the electors had “no reason” to believe that the election was anything but “the most secure election in history.”

Rettsystemet i USA er ikke i juridisk-teknisk og konstitusjonell forstand til å granske, eller omgjøre et valg. I alle fall ikke når det er snakk om massivt valgfusk og rigging. Det er for mange domstolsskapte rettshensyn og juridiske skranker i instansene. Folket som sitter i disse rettssytemene er generelt også alt for dumme og/eller korrupte.

Det man i stedet gjør er altså å straffeforfølge varslere. Det viser bare hvor mot sin hensikt og ånd et såkalt «rettsystem» kan bli. Det samme gjelder de som «varsler» om konstitusjonelle lovbrudd begått av «staten». Samme regla. Samme endemi.

Soros Prosecutors Leaving Public Office in Droves


Since 2022, at least 15 far-left district attorneys backed by liberal megadonor George Soros have resigned, retired, been recalled, or lost re-election, according to a recent report from the watchdog group “Virginians for Safe Communities.” With fewer Soros prosecutors taking office in that time, it seems conservatives may be turning the tide against the radical criminal justice “reform” movement.
On January 8, Milwaukee County District Attorney John Chisholm became the latest Soros DA to announce that he would not seek re-election this year. Like other Marxist prosecutors, Chisholm pursued an agenda of ending cash bail, releasing as many prisoners as possible, and refusing to prosecute “low-level” offenses like drug use and theft.

Når vi først snakker om rettsystemet i USA og korrupsjon.

Soros er en pur frontmann, anti-geni og bare enda en skruppelløs jødisk agitator-agent. Han har sådan tilgang på tilnærmet ubegrenset med FIAT-penger, og kan enkelt kjøpe nye system-personer som er ute etter raske penger og system-status.

«Facebook fyller 20 år som omstridt og populær pengemaskin»

Facebook er den største suksesshistorien i bølgen av sosiale medier. Det er verdens mest brukte. Ifølge Ipsos hadde hele 86 prosent av Norges voksne en profil der i oktober.
For mange er Facebook i bruk daglig. Besteforeldre holder kontakt med barnebarna, og alle blir minnet om hvem som har bursdag. En stor andel av bursdagsgratulasjonene i Norge skjer nettopp der.

«The Facebook» er ingen pengemaskin, men en etterretnings-maskin utviklet av In-Q-Tel som man har klart å overbevise mange til å putte hele sine «liv» inn i.

Som Zuckerberg selv kalte sine brukere «Dumb motherfuckers», så må jeg si meg veldig enig der. Det som er såpass latterlig med Facebook er at det ikke har livets rett, men må leve av å selge informasjon om sine egne brukere, noe som strider mot all forretningskikk, for ikke å snakke om «personvern». Heldigvis er Facebook på vei ut. Jeg hører det er bare gamle folk og systemdroner på Facebook nå, og dette stemmer overens med hva jeg forestilte det ville bli i opprinnelsen.

Russisk økonomi går så det suser

Russlands bruttonasjonalprodukt vokser nå raskere en det økonomien gjør i de største vestlige landene, viser nye tall fra IMF.
Det skjer til tross for at landets krigføring i Ukraina koster, og at vestlige land har innført omfattende sanksjoner mot store deler av russisk økonomi.
IMF hevet denne uka sin prognose for russisk økonomi, som vokste med 3 prosent i fjor, skriver Financial Times.
Veksten i år vil trolig bli den samme og dermed høyere enn i samtlige G7-land, spår IMF.

De samme «geniene»som mente at den ukrainske motoffensiven ville bli «imponerende», mente at sanksjonene mot «bensinstasjonen» Russland ville knekke dem.

Det motsatte har snarere vist seg å være sant, noe som var klart allerede i starten og ut i fra måten det hele ble forsøkt forestilt som i «mediene», deriblant med tanke på såkalt «brain drain» og forretninger som flyktet og SWIFT. Dette var enkelt å si på forhånd, selv uten å ha sett på «data». Det skal sies at russere har visse problemer med visum og visse bankløsninger i utlandet, men ikke noe som er vanskelig å overkomme. Sanksjonene har gjort Russland og bla. «BRICS» mer aktuelt enn det var før. Strategene er idioter. Mange er kvinner.

Document.no Med fantastisk beretning: «’Filosofen’ Sam Harris støtter Israel» (!)

«Hamas bruker derimot sin egen befolkning som menneskelige skjold. Hamas har bygget sitt hovedkvarter under et sykehus, og hundrevis av kilometer med tunneler under sivile leiligheter, skoler og moskeer, skyter raketter fra befolkede områder og hindrer ofte familier i å evakuere i et bevisst forsøk på å maksimere tapet av uskyldige liv. Dette er krigsforbrytelser.»

Huff og huff. Document er et såpass stakkarslig ekkokammer på mange måter for tiden.

Ideologisk total-impregnert av fanatiske forestillinger, ofte helt forvridd og virkelighetsfjerne, kun koblet sammen av idiosynkratisk «fakta». Sensuren er også sterk, selvfølgelig. Sannheten må som kjent sensureres, fordi den er farlig. Her kjører altså Document en slags total sitat-sak av «Sam Harris», som på sett og vis fremstilles om en slags ‘sekulær’, «ateist» og nærmest uavhengig person av en viss fornuft via det å være «Filosof», og «Neurolog». Utdannelsen og utmerkelsene til «Sam Harris» virker imidlertid totalt skrømtet. Fra Wikipedia:

He received a Ph.D. in cognitive neuroscience in 2009 from the University of California, Los Angeles,[26][29][30] using functional magnetic resonance imaging to conduct research into the neural basis of belief, disbelief, and uncertainty.[26][30] His thesis was titled The Moral Landscape: How Science Could Determine Human Values. His advisor was Mark S. Cohen.[31]

Trenger forhåpentligvis ikke påpeke hvor tullete og tilgjort dette i realiteten er. På den samme wikipedia-artikkelen kan man også lese om hvordan «Sam Harris» var på «spirituell» reise i Asia og hvor fascinert han var av MDMA samt at han har nærmest vært livvakt for Dalai Lama. Ja, her mangler det ikke på livserfaring heller. Mange Cohens kan nok skrive under på at «Sam Harris» er en skikkelig god, «konservativ» kar som alle goy’s må høre på. «Sam Harris» geni-forklarer selvsagt også oss goyim at HAMAS «Bruker sivile som skjold». Dette er i følge fanatikerne «krigsforbrytelser», særlig i en asymmetrisk krigføring, altså det å ligge på eller under et sykehus, og grave seg tunneler, noe som gjør at stakkars Israel bare må bombe alle sammen, inkludert sykehuset ol. , ikke sant.. Make sense! Stakkars Israel. #Selvforsvar Og dette selv om de sender inn folk som likviderer Hamas på sykehus. En gruppering de forresten først finansierte, og som deres leder uttalte var nøkkelen til å unngå en tostatsløsning.

Kommentarene på Document.no er av samme kvalitet som kan kan forvente med tanke på det som klistres opp over: «Lysende innsikter fra liberale Sam Harris, som ikke minst viser oss hvor dårlig det står til i norsk offentlighet, både intellektuelt og moralsk.» «Ateisten Sam Harris, som gjennom dialoger og debatter med Jordan Peterson og Douglas Murray har representert et annerledes fundament for resonnementer, er her fullstendig på samme linje som Peterson og Murray.» «På samme linje», ja det skal være sikkert og visst.

«Nei, jeg bygger ikke tunnel under huset ditt»

Å være muslim på boligjakt er som en blind date med en spåkone. Hun dømmer deg lenge før du har åpnet munnen.

Apropos tunneler..

Nei, NRK. Er det rasisme igjen, nå? Fremmedfrykt? -Folk liker ikke fremmede, og er i alle fall først skeptiske. Dette er automatisk «rasisme», hevder brune, og ofte stinkende folk. NRK elsker å klistre opp slike «fargeklatter» på sine nettsider nesten like mye som Document.no liker å klistre opp Israel-propaganda. Du er enten et offer, eller så er du ingen, i dette «samfunnet».

32-year-old blogger’s research forces Harvard Medical School affiliate to retract 6 papers, correct another 31

Allegations of research fakery at a leading cancer center have turned a spotlight on scientific integrity and the amateur sleuths uncovering image manipulation in published research.

Dana-Farber Cancer Institute, a Harvard Medical School affiliate, announced Jan. 22 it’s requesting retractions and corrections of scientific papers after a British blogger flagged problems in early January.
The blogger, 32-year-old Sholto David, of Pontypridd, Wales, is a scientist-sleuth who detects cut-and-paste image manipulation in published scientific papers.
He’s not the only hobbyist poking through pixels. Other champions of scientific integrity are keeping researchers and science journals on their toes. They use special software, oversize computer monitors and their eagle eyes to find flipped, duplicated and stretched images, along with potential plagiarism.

Det finnes kanskje ikke noen mer «høyere» bransje enn forskning hvor det manipuleres og jukses mer enn det gjør, og hvor de går lavt og over lik for å få sine forestillinger bokstavelig talt bekreftet. Alternativt i politikken, men selv politikere kan forklares som ærlige sammenlignet med «forskere» under «publish or perish»-paradigmet, hvor 95% av det som publiseres, om så bare på pc, eller papir like gjerne kunne gått til tørkepapir.

China’s economy is about to implode. We will all feel the aftershocks

«Evergrande, the embattled Chinese real estate giant with debts of $300 billion, has just been ordered to liquidate by a court in Hong Kong. What effect will this have, both within China and across the global economy?
This latest twist is no surprise. Evergrande has long been dead in the water. The point to grasp is that Evergrande’s latest setback will not trigger a financial crisis in China; it is rather the result of the financial crisis which has been deepening for at least four years»

Mer projisering fra synsere? Samme greia som at Russland snart sulter, og Putin snart dør av kolera og kreft, osv. «2 more weeks».

Kina er en av de få landene som vil gå i dass sist nå. Hvorfor er enkelt. De har cirka 400 millioner slavearbeidere og knallharde sanksjons-myndigheter som overvåker alt og alle. Evergrande-saken er mer illustrerende på det stikk motsatte, at Kina har «god kontroll» på sakene og at de kan ri av mye rart, mens f.eks. USA i sammenligning er mer prekært, spesielt mtp. etnisk demografi, hvilket er og blir «samfunnet» mer enn noe annet illusorisk av «verdier», inkludert penger på papir eller «fond».

Man kan si mye om Kina, men de har i alle fall demografisk bevissthet som overgår den «vestlige», som bare er interessert i å «åpne», «liberalisere», dvs. utslette seg selv som effektiv entitet.

Immigration forecast to add 6.1 million to UK population by 2036

Immigration is expected to add 6.1 million people to the UK population by mid-2036, according to official projections that add pressure on British Prime Minister Rishi Sunak over a sensitive issue in the run-up to an election.
The UK’s population will grow from 67 million in mid-2021 to 73.7 million in mid-2036, driven almost entirely by migration, the Office for National Statistics (ONS) forecast on Tuesday.

Ja, Kina kollapser snart, og Russland taper så snart skrotede wunderwaffens kommer.. Og hva med «Vesten» ? Der er det bare bra, skal vi tro mediene. Ja, «innvandringen» er som sitert den eneste demografiske driveren i «vestlige» Storbritannia. Det er kjempebra. Det er også forsåvidt passende, da deres «Statsminister» er en brun curry-fyr. Men han har jo noen «konservative» meninger, da. Og er jo ikke «venstre» heller. Så da går det nok bra.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør