«Sommerstengt» : «Høyreekstreme» kvinner kakler «hat» og «fremmedfrykt»

«Sommerstengt» : «Høyreekstreme» kvinner kakler «hat» og «fremmedfrykt»

Det hender at forskjellige folk spør meg hva, og hvor er liksom de «høyreekstreme» kvinnene, og om såkalte «høyreekstreme» som gruppe egentlig bare er en gjeng incel-raringer samt diverse desillusjonerte døgenikter, per regel og standard. Svaret på dette spørsmålet er det samme som med mye annet, nemlig at grobunnen for de mest brytende folkebevegelsene som regel starter og drives frem av det som på engelsk blir «early adopters» av begge kjønn, og det vil blant annet ofte innebære en mindretallsgruppe av mer intelligente, traumatiserte, «informerte», og evt. marginaliserte derav. Riktignok er mange av dem som henger seg på stakkarer, men hva så? Hele den «demokratiske» sekten, inkludert «venstresiden», er i dag som gruppekollektiv en selv-salig gjeng av stakkarer, og «lederne» deres er mer enn ofte helt intellektuelt skakkjørt. Kontra dette-hva som eventuelt rører seg av tanker, gemytt, drivkraft, intellekt, meninger og utsikter i hodet på de fæle og «hatefulle» kvinnfolkene på den mindre synlige såkalte «høyresiden», gir denne videoen en slags indikasjon og oppsummering på. Ingen av disse kvinnene er «hatefulle», syke, sure eller spesielt dumme.Til gjengjeld er de likevel forhatt av systemet, men sådan seirende på andre fronter, og det som vil være seirende fronter med tanke på fremtiden som nå ikke er til å unngå.

Når det gjelder alle de andre kvinnene (la oss per nå estimere cirka 90%), så har det ingenting å si at disse sauekvinnfolkene,— som oftest via Instagram og andre sosiale medier—etter beste ikke-intellektuelle evner insisterer på å være såkalt «liberale», «konservative», «antirasistiske» og pro «mangfold» helt til dette ikke lenger er «populært», hvilket helt garantert kommer til å skje, og som allerede er i ganske så full gang når man orienterer seg rundt om i verden. Dette er også hvorfor «mediene» og «systemet» jobber mer og mer på spreng og overtid for å demme opp og idiotforklare alle «avvikene» fra hva som er de tilsvarende mange økende syke og kommende «nye normalene».

Alt dette er per nå overtydelig, og det nærmest overalt. De fremdeles mange som fortsetter å forestille noe annet vil i fremtiden dømt til å stå på stedet hvil, både politisk og praktisk, og i aller beste fall i sakte stagnasjon og selvbedrag mens den berømte verden ikke venter på noen, men heller setter hele denne gjengen på permanent vent. Majortieten har aldri hverken hatt rett om noe spesifikt fremfor de få, og har aldri vært utløsende for noe som helst annet enn innbetalingen av det som er statens økingen av skatter.

Når hva enn av et nytt samfunn først er bygget frem, og at det er velfungerende nok, dvs. bla. mtp. sikkerhet, så vil kvinner uansett slutte seg til nærmest hva det skal være fordi de liker sikkerhet, og fordi de egentlig ikke har noe bedre alternativ med mindre de vil flytte til et eget øysamfunn, noe flere «reality»-serier har illustrert ganske greit i praksis. Om det faktisk fremtidige samfunnet i Norge enten ender opp som en glidende tilstand mot og under Sharia og Islam, eller noe mer tilnærmet av bruddstykker mot radikal etnonasjonalisme, er per dagens debile doktriner av «mangfold», «demokrati» og pseudo-opposisjonelle «konservatisme» helt garantert. Denne sikkerheten til tross, så vil selvsagt idiotene i blant annet mainstreamen, enn så lenge, bare fortsette å rasjonalisere og resirkulere de mange stupide og samfunnssuicidale kollektivistiske konfesjonene, men bare til disse uunngåelig nok kollapser, hvilket altså er sikkert.

Relatert: Konsekvensene av den «statsøkonomiske- og gynosentriske sosialismen» i «vesten»

Fenomenet med «høyreekstreme» kvinner er for øvrig ikke noe unntak fra fundamentale Gaussistiske regler som går på marginal distribusjon innenfor grupper. Dette i tillegg til at kvinner som regel også sjeldent er de mest banebrytende og opprørske av de to kjønnene (ja det er bare to kjønn, og om man er en «sexistisk» sjåvinist; kun ett som betyr noe).

Kvinner som gruppe, er som majoriteten ellers når det kommer til å virke bekreftelse- og konformistsøkende fremfor f.eks. sannhetssøkende og voldelig rebelske. Kvinnens naturlige/genetiske imperativ handler først og fremst om å overleve med tanke på barn og egen sikkerhet, og derfor innordne seg den rådende gruppen, og er sådan diametralt motsatt stilt til den aggressive/intelligente mannens opportunistiske, mer mentalt spenningssøkende vesen.

Relatert: Norsk «offentlighet» som (u)kritisk enhet—En håpløs gjeng av ideologiske aktivister, pseudo-rebeller, subsidierte synsere og et konform-kokett spillfekteri uten forståelse og fornuft

IQ-distribusjonen hos kvinner er også mindre variert enn hos menn, så det er ikke bare slik at de mest intelligente sannsynligvis er menn, men også like sannsynlig at det er færre intelligente kvinner enn det er intelligente menn. Det er den sosiale seleksjonen som har gjort dette gjeldende for spesielt menneskets historie, selv om det hos andre arter kan være stikk motsatt.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør