Forkvaklet kommuneoverlege og pandemi-kvakksalver mister «masken» på Twitter

Forkvaklet kommuneoverlege og pandemi-kvakksalver mister «masken» på Twitter
Kvakksalver

Preben Aavitsland er overlege i Folkehelseinstituttets ledelse og stab for smittevern, miljø og helse. Preben Aavitsland var også sekretær for Folkehelseinstituttets svineinfluensakrisegruppe, og ledet den gang en av instituttets større avdelinger. Preven Aavitsland var sådan en av dem som frontet den nokså sære anbefalingen av massekvaksinering mot «svineinfluensa» i 2009, altså da «helsemyndighetene» i presenterte et forfjamset scenario hvor 15 000 ± i Norge kunne dø i forbindelse med «H1N1».

Var det ikke denne fadesen som etter hvert også ble kjent som «den største vaksinekatastrofen i moderne tid»? Ja, det var det.

Ja, selvsagt, og så viste det seg i ettertid at denne kvaksine-fiaskoen også skadet folk, blant annet i form av såkalt narkolepsi samt flere dødsfall. Disse skadene ble funnet å ha vært forårsaket av svinekvaksinen «Pandemrix».

Pandemrix var også en meget hasteutviklet kvaksine som ble dyttet ut under beskyttelse av såkalt «rolling review», såkalt løpende observasjon og «tett vurdering» etter som befolkningen lot seg injisere. Relativt mange ble skadet for livet. De bermømte mørketallene var nok også som vanlig store, og fikk trolig flere utslag med tanke på senvirkninger.

Denne historien, ikke mange årene tilbake, har akkurat de samme strukturelle forholdene, og akkurat de samme feilene som nå i forbindelse med «koronaplandemien», hvor denne Aavitsland, igjen, spiller uvitende klovn og synser i offentligheten.

Så ikke bare virker Aavitsland og hans kolleger tilsynelatende ganske dumme og ikke-vitenskapelige i kraft av sitt statsstøttede virke, men de har åpenbart ikke særlig evne til å ta lærdom av egne feil. Ja, dette viser sånn sett historien, «gang på gang», at disse folkene er mer middelmådige enn hva de er skikket til å f.eks. spå noen massedød. De lager bare mer rot og søl som andre må betale for. Til og med sine egen helse og liv.

Hvor lenge skal man ta disse folkene og deres løsninger noe videre seriøst?

Men, i den sammenheng er det nokså rimelig å også bemerke at slike statsansatte og subsidierte synserne som Aavitsland, samtidig fortjener en viss forståelse.

PR-eben Aavitsland, FHI

Fordi dette er personer som tross alt har som oppgave å kommunisere usikkerhet og frykt foran Folk Flest™, hvilket ikke alltid er like greit, men, likevel like greit, fordi de kan uansett veldig lite ift. hva de sier og hvorfra de ofte hevder å hente sine rasjonelle begrunnelser. Dette, pluss deres institusjonelle roller og rammer samt overkjørende prerogativ, som har en tendens til å gjøre ubevisste idioter ustoppelige i det som fort blir til totalitær og nyfascistisk framferd.

Relatert: Pfizer- og Modernavaksinene mer skadelige enn de var nyttige

Dessuten er ikke disse «fagfolkene» heller vitenskapsmenn. Ikke driver de særlig med faktisk vitenskap, men de gir altså utrykk for at det er tilfelle. Personer med posisjoner og titler som «professor» og «lege» trenger forsåvidt ikke å forstå det grann om hva vitenskap er for noe rart, og dermed nødvendigvis hva som engang er rasjonelt-materielt evt. klinisk-diagnostisk selv holdbare spekulasjoner. Andre såkalte hensyn enn vitenskapelighet overkjører orienteringene fullstendig.

Relevant: Vitenskap er nå et åndsfelleskap

Og nei, epidemiologi er eksempelvis ikke en vitenskap per se, men primært og fortrinnsvis en statistikk- og datadisiplinær fagforståelse hvis fremstillinger først og fremst følger den minste mulige fornuft iht. «føre-var-prinsippet», det til punkt og prikke, uten at slikt syns og syssel trenger å ha noe som helst rot i selveste realiteten eller fornuft.

Sånn sett er det ikke noe å forvente av slike som Aavitsland, fordi de vet ikke hva de driver med, men tror de gjør det. Derfor må de antakelig også delvis late som om de vet hva de driver med, fordi de får jo betalt og så videre. Som i 2009. Ja, det må egentlig være ganske pinlige saker å være «pliktig» til å være del av noe et så lavmål, men de har heller ikke vett eller skam til å slutte på dagen.

Relatert: Vaksinestudie-tall: 44% av gravide spontanaborterte

Men Aavitsland er ikke bare inkompetent og en institusjonalisert bavian. Han er også et Twitter-troll som besitter en evne til å gjøre ting enda pinligere for ham selv, også når det gjelder som minst:

«Oi oi», se her.. Pandemiprat-Preben ble møtt av mange positive svar og tilbakemeldinger på sine veldig smarte og meget gjennomtenkte «tweets», hvor han til og med klarer å blande inn litt gjennomsnittslig synsing og støy om krypto(penger) samt hans dessuten geniale løsning på krigen i Ukraina, noe han selvsagt ikke forstår mye av heller. Neida, Aasvitsens idiotiske tweeten har i skrivende stund blitt sett 100 000 ganger, men har bare 500-og-noe likes. Ikke noen suksess.

Det ser ut som at denne Preben, ganske innlysende og utelikkende, kun opererer på en generell basis av symptomer—ikke mye av tilnærminger mot særlig forståelse. Veldig forutsigbart til «lege» og helbreder å være». Hva sier så de dødelige i sine kommentarer?

—Ja, en heldigvis får PReben litt støtte fra en vindmøllefanatiker, eller er det sarkasme?

Forøvrig, morsomt å se at såpass mange kvinner opponere og kritisere Aavitslands lavmål. Her er det nok mange som har opplevd forstyrrelser i menstruasjonssyklusen som tar ut sin frustrasjon, det med rette. Hadde jeg vært en slik stakkars kvinne, som fikk ødelagt både det ene og det andre, så hadde jeg tatt den største paraplyen jeg fant og foret fatt på Preben-gutten.

Skriver også på «engelsk»

Aavitsland, professor og spåmann, driver sin egen blogg og har en annen Twitter-konto hvor han på et annet språk enn sørlandsis tweeter ut sitt fryktbetinget nonsens. Problemet er bare det at Aavitsland ikke klarer å fremføre god nok engelsk når han twitrer «internasjonalt» :

Jeg gidder heller ikke å gi særdeles enkle språkleksjoner til en idiot, så de konkrete påpekningene vedrørende feilene forblir usagte. Slike skrivefeil på typ Petter Solberg-engelsk er igrunn grei komikk i seg selv, spesielt fra en fyr som tror han er «Petter Smart».

«Finn feilene i Aavitslands middelmådige engelsk» kan også være en fin-fin oppgave for FHI å spekulere på, nå som staben deres skal trimmes ned. Send inn svarene, så skal jeg gi poeng: redaktor@kritikken.no -førstepremien er et kaldt glass med ukvaksinert urin fra undertegnede.

Twitteren til Aavitsland er ellers ganske full av banaliteter, absurditeter og tåpeligheter. Jeg nøyer meg med denne her for å gi et ganske enkelt eksempel fra nåtiden. Hadde jeg orket å gå gjennom twitteren hans, så ville jeg garantert funnet mye lignende «gull».

Ja, og husk så bare at dette er en av personene som har fått «topprollen» å skulle fortelle alle i Norge hva som er smart, riktig og klokt med tanke på «helse» og injiseringer i kropp og sjel, for de som har det.

Så dette er det beste staten kan finne frem til dere. Ja, ifølge staten, helsemyndigheter og FHI m.fl. er visst denne Aavitsland den beste for jobben. Et regelrett, sentralsanksjonert geni..

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør