«Det er politiets ansvar å sørge for gode oppvekstvilkår for innvandrerungdom»

«Det er politiets ansvar å sørge for gode oppvekstvilkår for innvandrerungdom»
"Nye Norge" ?

Komikvelden som aldri tar slutt: Sosialdemokratiet + masseinnvandring. Når politiet gjester mediene er det heller ikke noe unntak fra gråtelatteren. Rasjonaliseringene koker over og ned. Det gås noen vanvittige og latterlig veier rundt om den berømte grøten. Hva skjer egentlig med med «godtfolket» når de entrer NRKs spalter og studioer? Er det en slags forestilling det er snakk om? Skriptet? Simlulasjon? Godhetsteater? «Godhetstyrrani»? Eller, er det slik at de fleste av disse personene; politikerne og pseudo-polemikerne, egentlig bare mer eller mindre stokk dumme og forvridd bort fra realitetene per politisk input og indoktrinering gjennom flere generasjoner kombinert med «verdens beste» konformitet?

Sist torsdag var nemlig tanke- og tantepolitiet ute med ny «public service announcment», hvor man blant annet presiserte at det nå er politiets ansvar for å sørge for gode oppvekstvilkår hos «norsk» problemun….ehhh «utfordringsungdom»(?) :

Ja, PK-«Buzzword-bingoen» går fullstendig varm og bananas når disse offentlighetene byr på sine bekymringer:

«Sårbar» (…)

«Utfordring» (aka. mer penger trengs)

«Risiko» (de vet ikke hva risiko engang betyr)

«Våre» («deres», ikke mine, eller dine. Deres.)

«Barn» (det har handlar om barn!)

«Født og oppvokst i Norge» (Ja, det er proble….eh.hheh eg meinar utfordringa, hehe)

«Trangboddhet» (min desiderte favoritt)

«Falle ut av skolen» (gjør det vondt?)

«Dårlig økonomi» (…igjen mer penger/skatt!)

osv. osv. osv. osv……

Så må vi for all del huske på at «Det er ikke de enkle løsningene vi trenger», i følge disse geniene, men, snarere, de kompliserte og vanskelige løsningene. Ja, det er nok veien fremover. Da der det veldig godt «vi» har genier nok i Norge til å komme med disse geniale løsningene. Alt dette, og mer, er det ikke bare å glede seg til, men egentlig bare feire med en gang.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør