Alex ‘Jewns’ om Google A.I: «Vi har et gamle hvite menn-problem (…) Gamle hvite menn hater familier, og seg selv!» | Den endelige løsningen for Europa

Alex ‘Jewns’ om Google A.I: «Vi har et gamle hvite menn-problem (…) Gamle hvite menn hater familier, og seg selv!» | Den endelige løsningen for Europa

«Alternative» medier som Alex Jones’ (dis)Infowars etc. balanserer på en knivegg av propaganda og lav I.Q/lav-info-appell om dagen. Presset fra virkelighetene der ute blir for å mye til å håndtere og snakke bort for disse såkalte «sannhetssøkerne». Dette siste klippet, hvor Jones forsøker å glatte over saken om Googles bilde-A.I som nekter å generere hvite personer, må være en type verdensrekord i rasjonalisering. Saken om A.I er ikke veldig interessant i seg selv. Det som er sigende er hvordan Jones’ dissonans står i stil med en større utvikling der hvor mange andre tåper som ham om dagen er presset til å vri på narrativene og aktivt forlede bort fra realiteten slik at de kan beholde sitt kjære publikum. Denne mekansimen er veldig farlig.

Ingen store «medier», og i alle fall ingen store «seriøse» medier, er i dag unntatt fra å egentlig nødvendigvis være useriøse, usammenhengende medier.

Ja, slik fungerer det i et system hvor sannhetene mer enn gjerne og for lengst er snudd på hodet, og fornuften og rasjonalitet er forkastet som f.eks. bla. «rasistisk» av folket, i «demokratiene».

Relevant: «Kalergiplanen»: Vestens «infokognitive» og kulturelle katastrofekollaps

Realiteten er nå den at såkalte «alternative medier» for det mest pusher alternative og ganske simple virkeligheter, hvlike er langt borte fra noe som kan sies å være sant eller i det hele tatt meningsfylt. Det hjelper heller ikke det grann om pressen er såkalt «fri» så lenge den samme pressen er helt avhengig av penger, hvor nå enn disse skal komme i fra. Hvor pengene kommer fra bryr de fleste i konformitets-korpset, a.k.a. «pressen» generelt, seg egentlig veldig lite om. Dette er et fagfolk fullstendig uten ære, og deres moral er selvsagt like flyktig likt tilnærmet en «hores».

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør