62% like mange døde idrettsfolk på ett år sammenlignet med en periode på 38 år

62% like mange døde idrettsfolk på ett år sammenlignet med en periode på 38 år

Foreløpige dødstall fra idrettsverdenen sammenlignet med en kontrollstudie som undersøkte slike utfall i perioden 1966-2004, viser en ekstrem økning i kardiovaskulære dødsfall i perioden Januar 2021 til April 2022. Tallene fra denne ettårs-perioden, som er et foreløpig minimum, men antakelig mye større, viser at det i denne perioden minst ble registrert 673 dødsfall blant idrettsfolk under en alder av 35 sammenlignet med 1101 dødsfall over en perioden på 38 år klassifisert og kartlagt av studien som ble konstatert i 2004.

Nærmest alle idretter var berørt i begge periodene. Tallen i perioden 1966-2004 fulgte av en statistisk normalfordeling likt deltakertallene i alle typer idretter. Noe av det samme viser seg i perioden mellom 2021 og 2022 (liste).

COVID-kvaksinene ble først rullet ut i Januar 2021 under såkalte nød- og hastemandater. Flertallet av idioter, konformister, normies og generelt redde, angstpregede folk tok denne uten noen betenkning.

Også den generelle befolkningen er rammet av en overdødelighet, skal vi f.eks tro diverse undersøkelser og data fra forsikringsselskaper på kryss og tvers av landegrenser. En 40% økning i dødelighet i 2021 sammenlignet med data fra 2016-2020.

Blant annet så var registrerte tilfeller av hjerteinfarkt opp med 269%, spontanaborter 300%, slag 291%, diverse fødselsdefekter 291%, kvinnelig fysiologisk infertilitet 471%, kreftforekomster 300% og blodpropper 469%.

Disse tallene er mistenksomme, for å si det mildt. Det bør nevnes at også effekten av å stenge folk inne og ta fra dem hverdagen sin på mange måter kan bidra voldsomt til livsstilsendringer som relativt raskt kan få store og voldsomme utslag med tanke på den enkeltes helsesituasjon. Tyske journalister har vært spesielt på farten i å undersøke dette, og tyskland har forsåvidt vært relativt åpen om denne dødstrenden.

Når det gjelder idrettsfolk og konvensjonell trening, og spesielt såkalt ‘kardio’, så må man helst også forstå at slik stress-aktivitet ikke sunt i det hele tatt, i alle fall ikke med tanke på hjertehelse, og innehar en stor relativ risk med tanke på dødsfall generelt. Sirkulasjonen kan ha en viss nytte av dette for stillesittende, ja, men ellers er det kategorisk både skadelig for selve celle-helsen og ellers direkte ‘giftig’ om man inkluderer det meste av konvensjonalitet som kommer med treningsråd nå til dags.

Folk som i sin beste forstand og virkelighetsforestilinger tror at veien til blant annet «helse» er «trening» på denne måten er normies og har blitt forledet til å tro en løgn som alt annet. Slik er konsekvensen av å ikke kunne noe eller å tenke selv om hva man faktisk driver med når det gjelder sin egen helse, intet mindre. Man bør nesten aldri stole på treningseksperter når det gjelder fysiologi eller diett, eller noe særlig annet enn kanskje hvilke treningsklær som er best der og da.

En gjennomsnittslige maratonløper pådrar seg fysiologiske hjerteskader som grenser til samme skade man kan pådra seg ved hjerteinfarkt. Drøssevis av sammenfallende funn over årtier av forskjellige studier og større meta-undersøkelser bekrefter dette fenomenet gang på gang som konsistent og gyldig av flere grunner enn bare rent stress for den saks skyld. Det er ellers en selvfølge at slikt bør skje, da bare tapere løper så langt. Seleksjonen slår inn som følge av slik tåpelig og naturkontrær adferd.

Skal man utvikle en fysikk som både er langtlevende og funksjonel, så vel som estetisk, så må man leve mest mulig naturlig og i symbiose med det meste og disiplinere seg for å stå i mot fallgruvene med moderne kosthold og livsstil generelt.

Å løpe rundt som en tulling for å «gå ned i vekt» er helt absurd og hjernedødt. Slike folk burde bært beskyttet mot sin egen idioti, spesielt etter de har latt seg injisere seg med totalt suspekte kvaksiner i tillegg til den andre driten de sikkert konsumerer i tillegg.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør