Interlude…Masse-jødeløgnmediene i USA med mer hysterisk propaganda og enda en «HAT»-HOAX—«Stabbed in the eye with a flag, because she was jewish!»

Interlude…Masse-jødeløgnmediene i USA med mer hysterisk propaganda og enda en «HAT»-HOAX—«Stabbed in the eye with a flag, because she was jewish!»

Denne videoen er fremdeles suppressed, shadowbannet, og «chilled» på de fleste SOMEs, inkludert YouTube (selvfølgelig). Det sier mye om situasjonen i medielandskapet. «Alternative medier» evner ikke å plukke opp et gram av kritikk mot Israel eller jøder, og veldig mye annet. Jødene er beskyttet mot all kritikk. Derfor klarer de heller ikke engang å dekke prinsipielt ytringsfrihetsinnskrenkende «hatlovgivning» som forelegges Senatet i USA, selv om de liksom er veldig opptatte av «anti-hatprat» ellers. Det finnes ingen unnskylding for slike utelatelser, men kan kun forklares som et enorm hykleri, evt. ekstrem inkonsistens. Så fra de mange «Alternative mediene» kan man egentlig aldri håpe på noe som helst av systemkritikk foruten helt banale saker. De «alternative» er tilnærmet like kontrollerte og forutinntatte som MSM. De bærer vann for etablissementet like mye som de fleste andre idioter så lenge løgnene passer inn de dumme perspektivene deres.

|

MSM-mediene i USA, for det aller meste eid og kontrollert av jøder, kjenner absolutt ingen grenser for hva de tillater seg å spre av løgner og gale forestilinger. F.eks. «CNN» er ille og ‘force fed’, men FOX o.l er i all sak like gale og uetterrettelige. Det er ikke journalistikk, men er et propaganda-show ment for å enten forsterke, eller evt. bekrefte folk forutinntattheter. Denne enorme jødiske bias’en, og deres dype propaganda, og for ikke å si desperasjonen hos jødelobbyen selv, som bare videreformidler de samme jødeløgnene, kommer nå virkelig til syne for flere og flere i forbindelse campus-protestene i USA. Samtidig bomber Israel flere babyer med bomber fra USA mens de maser om Holocaust, og får dumme amerikanske representater til å legge frem helt enestående forslag om «hatlovgivning» frem for Senatet. Tik-Tok skal også kjøpes opp av «konservative»;les jødekompromitterte, for å angivelig hindre «kinesisk propaganda». I realiteten handler det om å kjøpe Tik-Tok fordi platformen er såpass hypp blant unge, og et sted hvor anti-sionistiske videoer spres som ild i tørt gress.

Bonus:

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør