Alt du trenger å vite om det veldig viktige kongressvalget i USA!

Alt du trenger å vite om det veldig viktige kongressvalget i USA!
Demokrati: Får frem det beste i og av folk

Kritikken.no har med stor spenning og ellers intenst fulgt nattens amerikanske kongressvalg, og sådan fått med seg alle det viktige detaljene, mulighetene og veien videre for den hyklerske og falleferdige krigsstormakten.

Eller, egentlig ikke, fordi valget selvsagt er effektivt irrelevant og bare et skuebrød for såkalt «politiske interesserte».

Men det kan som kan sies helt generelt om valg i USA o.l, er tre ting, som man per nå i alle fall bør begynne å forstå:

Det første er at det jukses fælt. På alle mulige og tilsynelatende for mange «umulige» måter. Presidentvalget i 2020 ble etter alle teoretiske solmerker og indikasjoner ellers stjålet fra Trump, og det Amerikanske rettssystemet er ikke skikket til å avdekke juks, simpelthen fordi det amerikanske rettsystemet, i de forskjellige instanser, faktisk og regelrett så ikke trenger å forholde seg til det folk tror er fornuftig bevisføring og bedømmelsen av den. Og dette demonstrerte 2020-valget. Det om man faktisk fulgte med og forstår hva som egentlig foregår og hvorfor, noe de fleste forståsegpåere i systemet og spesielt kanskje «journalistikkens» verden ikke har evner eller annet av forutsetninger til å skjønne noe betydelig av. Man kan lese hvordan denne fadesen foregikk og passerte her.

Det andre punktet er at det egentlig ikke noe å si hvem som blir valgt eller jukset inn, nærmest hvor som helst lenger, fordi systemet generelt og uansett er pil råttent politisk. De politiske såkalt løsningene er ikke løsninger slik folk forstår løsninger som. Demokratiet kan ikke diskriminere på denne måten, pga. av sin utforming og konseptuelle vedtekter m.m

Forkjempere av demokratiet er døende tullinger med i beste fall meget ideelle og veldedige forestillinger om dets potensielle systemnytte og generelle relevans.

Det tredje er at de eneste som bekymrer og egentlig bryr seg om hvem som blir «valgt» inn eller ikke, er kandidatene selv. ‘Heiagjengene’ deres er som oftest kjøpt og betalt, og mediene er det samme, og har som oppgave og ansvar for å skape mest mulig overfladisk drama rundt det som i realiteten er et politisk teater og sirkusfigurer. Denne sektoren styres av en ideologisk utgruppe med sterke religiøse hensikter og orienteringer ellers, som man kan på ingen måte forvente noen såkalt «uavhengig» «fri» eller «objektiv» journalistikk, for eksempel m.m

Angående dette valget, så er det kun èn ting man trenger å vite, og det er at en slagpasient er valgt inn som kongressrepresentant og senator i Pennsylvania, hvilket er en av de mer betydningsfulle delstatene i USA. Pennsylvania-valget i 2020 var også sagnomsust med masse valgfusk, men dette har man selvsagt når rasjonalisert som «normalt» og «lovlig».

«Fett er man»

Valget av en det som er en lidende slagpasient, en slags Max Mekker-figur, og tydelig slask, som har sterkt nedsatte evner ellers, som sin fremste representant viser, synes jeg, at «Demokratiet» klart viser seg som den beste måten å finne fram til de beste lederne og politiske avgjørelsene.

Demokrati er genialt i så måte. Det garanterer for det beste av det mest tenkelige. Demokrati og såkalt representasjon er så genialt at vi burde egentlig nominere idrettsfolk på samme måte—uten å være engasjert eller basere vår stemme på deres evner og resultater, fordi dette er…rasistisk og sånn der, ja.

Så kan man alltids si at Fetterman-fyren alltids kan blir tilnærmet frisk igjen, slik han var før hjerneslaget. Problemet er at han var en ubrukelig idiot selv før den tid, og at han antakelig har vunnet på å være mentalt frakoblet i «valgkampen». «Demokratene» og dermed selveste «demokratiet» har valgt sine ledere med omhu.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør