Soothsayer 30/70.II 24-IIV-9: «President X» blir, høyst antakelig, helt beleilig fjernet

Soothsayer 30/70.II 24-IIV-9: «President X» blir, høyst antakelig, helt beleilig fjernet

Systemet og eksportproduktet kjent som amerikansk og vestlig «demokrati» står i større og større fare for å avsløre for mange av sine myter, motsetninger og fundamentale svakheter, og må derfor selv ty til konspiratoriske grep for å overleve. I denne kampen er ingen offer som kjent for store eller små. Situasjonen for systemet er å betegne som desperat og potensielt derfor også dramatisk, hvor det dermed også er trolig av man som tilskuer kan være med på å bevitne et system som i ganske nær fremtid vil, og allerede har foretatt seg flere slike drastiske grep for å vinne legitimitet og samtidig stilne visse faretruende, «anti-demokratiske» grupper enda mer. Systemets fremgangsmåter er meget klar, og derfor dets fremtid likeså.

Det de fleste kaller det amerikanske «demokratiet» er en fasade som best av alt reflekterer gjennomsnittsvelgerens politiske ignoranse og overfladiske systemforståelse. Dette inkluderer forestillingen som mange mange mener å mene, nemlig at demokrati er «frihet, og derivert, at USA dermed også assosieres med og som et såkalt demokrati. Å påstå noe annet, f.eks. at USA heller er en «konstitusjonell republikk», blir derfor automatisk en konspirasjonsteori.

Sanningen er at USA er kun et «demokrati» nettopp fordi majoriteten og meningsmenigheten krever å mene dette, for å meme det, for å overleve politisk og for at det skal bestå som en gruppe-psykologisk rasjonaliseringsmekanisme.

Det er uironisk slik demokrati egentlig, og på sitt mest grunnleggende fungerer: Dårlig. Et system hvor noen få «velger» den virkeligheten som best og mest beleilig kan fremmes for å manipulativt kommunisere på vegne av en illusoriske majoritet, for å så forestille det som «representativt demokrati».

Mer enn ironisk nok så var grunnleggerne av USA vaskeekte «konspiratører» som virkelig hadde kokt opp en ordentlig «konspirasjonsteori». Arbeidene med, og forut for den amerikanske konstitusjonen ga i flere tilfeller utrykk for både avsky og skepsis angående et system tilnærmet massepopulistisk sentral-demokratisk pseudo-kollektivisme.

Det har i grunn aldri eksistert noe som effektivt er virkelig ekte «Demokrati» i USA, og i alle fall ikke som de fleste, dvs. som den demokratiske majoriteten er blitt forestilt å forstå det hele som. Ei har det heller aldri eksistert et tilnærmet autentisk, prototypisk, og mer antikvarisk animert, hellenistisk demokrati i USA, hvilket var en av de første intellektuelle fellene som forsåvidt ble drøftet i blant annet «the federalist papers».

Når det i dag insisteres og instansieres på heltid at alt som er bra for nettopp «elitene» og politikerne er og blir synonymt med «godt» og «demokrati». Dette kan til og med berettige å bombe andre land, land som allerede befinner seg i en slags steinalder teknologisk foruten noen våpen som gjerne eksporteres av de samme «demokratiene», som regel for freden og «frihetens» skyld. Så stor og kraftig er den demokratiske demagogiske indoktrineringen per sitt intellektuell skyts, og veldig få har motstandskraft nok til å ikke la seg rive med i rasjonaliseringene mens de aller fleste politikerne av systemet er som nikkedukker å regne, og hvor de få som stiller seg kritisk til dette gjerne betegnes som «regimer» av diktatorer og despoter, som selvsagt må bombes de òg.

Når vi først snakker om bombing: «Terrorstaten» Israel, og deres enda tåpeligere «støttespillere» i vestlige samfunn, er så kynisk foranlediget og forskrudd at selv de tar «demokrati» i sin munn som et salgs salig forsvar for å rettferdiggjøre hva det skal være. -Demokrati som forstått av de flest i dag er ganske enkelt en egen religion som har erstattet et mer «reaksjonært» trosgrunnlag og moral, og de aller fleste vestlige religiøse er uansett dogmatisk demokratiske fordi både kristendom og demokrati bygger på samme teisme av universalisme. Angriper man dette er man per definisjon «ond».

Og hvor betimelig er det ikke da at andre jødiske lærde dikterer hva og hvor «demokrati» eller ikke kan sies å være.

A CNN reporter characterized supporters of former President Donald Trump describing the United States of America as a republic as “an attack on democracy” during a segment that aired Sunday.

Multiple Trump supporters told CNN reporter Donie O’Sullivan that the U.S. was not a “democracy” in man-on-the-street interviews during the segment, instead describing it as a republic. O’Sullivan attempted to disprove their description in an interview with historian Anne Applebaum.
«America is a democracy. It was founded as a democracy,” Applebaum claimed after O’Sullivan asked her if the U.S. was a democracy.

«I’ve heard a lot of conspiracy theories. I hear a lot of things out on the road, but to hear Americans, people who would describe themselves as patriots, say that America is not a democracy, that stopped me in my tracks,» O’Sullivan told Applebaum.
Hence it is that such democracies have ever been spectacles of turbulence and contention; have ever been found incompatible with personal security or the rights of property; and have in general been as short in their lives as they have been violent in their deaths. Theoretic politicians, who have patronized this species of government, have erroneously supposed that by reducing mankind to a perfect equality in their political rights, they would, at the same time, be perfectly equalized and assimilated in their possessions, their opinions, and their passions.
Remember, democracy never lasts long. It soon wastes, exhausts, and murders itself. There never was a democracy yet that did not commit suicide. It is in vain to say that democracy is less vain, less proud, less selfish, less ambitious, or less avaricious than aristocracy or monarchy. It is not true, in fact, and nowhere appears in history. Those passions are the same in all men, under all forms of simple government, and when unchecked, produce the same effects of fraud, violence, and cruelty.
We are now forming a republican government. Real liberty is never found in despotism or the extremes of democracy, but in moderate governments.

I fare for å påstå for meget, og ellers meddele noe mer, så holder det langt hittil på vei å konstatere at i og med at det «demokratiske» systemets styrerådelige definisjoner er under sterk oppløsning, og vestens orden likeså, på alle dets fronter, så fordrer dette et tilsvarende obsternasig narrativ som sin helt naturlige motreaksjon.

Og sådan angående det politiske rasjonaliserings-racet som nå snart følger, i USA, pseudo-kampen om det politisk dekadent-gjørende presidentembetet, så trenger det et sårt inn-skudd av drama og martyrdom før neste akt tar til, og slik man ser dette per nå er det en nødvendighet.

You vote. You watch.

Tik-Tok Tik-Tok Tik-Tok Tik-Tok Tik-Tok..

Avatar

zXz