NRK-program i kjent stil om «uenighet»—inviterer bare folk som er ganske enige

NRK-program i kjent stil om «uenighet»—inviterer bare folk som er ganske enige
NRK: Pisspreikk-analen

Mer snusfornuftig kvasi-journalisme fra statskringkasteren: Programserie «Ueinig», sendt 9 november 2022. NRK.no

Ingunn Solheim vil at vi skal bli betre på å vere ueinige. Kan ho få motpolar i polariserte debattar til å forstå og nærme seg kvarandre?

Ja, ikke sant.. NRK er ute med en ny mini-programserie for å i effekt snakke mest mulig rundt «ytringsfrihet» og eventuelle sosiale og legale rammer for et konsept de allerede og fremdeles ikke forstår korrekt i kontekst av hva «samtalen» byr opp til. Er det ikke koslig?

For ordens skyld, og kort: «ytringsfrihet» er det sekulære prinsipp at staten ikke skal kunne rettslig straffe eller beramme ytringer i en videre praksis og mer eksplisitt forstand. Denne innretningen har den amerikanske konstitusjonens tilleggsbestemmelser formulert ganske greit, mens i Norge er den tilsvarende bestemmelsen evneveik, derfor ineffektiv og derfor inviterer og tillater man konseptuell feilpraksis, som det tar middelmådige og konforme «eksperter» flere år og årsverk å oppdage.

Men hva betyr det så at man skal være «bedre på å være uenig»? Mer tolerant? Sitte rundt et shabby bord og ikke slå i det? Hvem mener å skulle bestemme for en slik generell moderering blant folk og deres meningsdannelse? Er det staten som mener at folk må bli mer enige, mer «demokratiske»? Ja, det er oppskriften og formålet i dette programmets henseende: Å rasjonalisere, forøvrig et begrep minst ett av paneldeltakerne i dette programmet ikke ser ut til å forstå noe særlig av.

Forøvrig, hva er det med Norsk «offentlighet» og asiatiske homofile menn som de eneste delvis fornuftige figurer i slike programmeringer? Jeg sikter til Subjekts sjefredaktør, Danby Choi, som reglrett nok rævkjører resten av den dustete bøtteballetten i dette programmet. Men ikke at det er noen prestasjon, for I.Q i rommet ellers overstiger vel knapt temperaturen sett fra Fahrenheit.

Inviterer til bare tøv og ubrukelige «nyanser»

Hele greia til NRK, foruten Chois innvendinger her og der, er ubrukelige.

De har heller ikke klart å koste sammen noen skikkelige motstående kritikere. Hva med meg selv? Vel, jeg er ikke tilgjengelig, men jeg kunne sikkert pekt på et halvt dusin som kunne vært stand-in der i gården, og gjort en grei nok jobb, kanskje.

«Nyanser» er ubrukelige og dårlige «utgangspunkt» for noen større mening, fordi det alt-rådende premisset på den såkalte hatefulle «høyresiden», er at vi ikke ønsker at Norge skal demografisk bli byttet ut med hverken likende kristne kongolesere eller MENA-menn i løpet av det som knapt runder et halvt århundre, men dette skjer. Det er den politiske virkeligheten og realitetens faktum som er problemstillingen.

Men denne problemstillingen er selvsagt, av mange «grunner» ikke tilllatt å fremføre. Det er til og med i følge systemklakørene en «konspirasjonsteori» at det kommer mange nok «innvandrere» og «flyktninger» til Norge at det på sikt, og allerede står i fare for å bli effektivt «utskiftet» og dernest utryddet som folkeslag og derav nasjon og kulturkonsept.

Dette er vanskelig å forstå for de fleste

I stedet for de store spørsmålene som står bak denne «polariseringen» som bare blir større og større, de statistiske, de demografiske, de kulturelle, de etniske, så snakker de om helt debile detaljer. Detaljer som er for idioter, og ment for å dysse ned debatten ned til noe enda mer daft og intellektuelt dysfunksjonelt.

NRK får aldri noe saklig hverken ‘på vingene’ eller i det hele tatt på ‘beina’. Hele opplegget deres er for dumt, teit, uintelligent, lite informert, inkompetent, feigt, kjerringstyrt, indoktrinert, PK-pisspreik, og det aller meste annet negativt.

Bare en eneste salig miks av misrepresentasjoner og salig snakk om «medfølelser» og tolerant tøvpreik. Det er hva det koker ned til, i alle fall, med NRK.

Man kan like gjerne spleise denne Choi og han der Solvang sammen, i èn, hvilket de to nok vil like, gi dem styringen over hele NRK, og man vil få noe som automatisk er 1000% bedre.

Bælfeite tullinger og kjerringstyrte tapere beviser gang på gang at de ikke er i stand til å produsere noe annet kritisk enn sin egen drittlukt og ansikt deretter.

Dette er utvikling NRK ikke vil forholde seg til

Misnøye mot masseinnvandring og kulturell utslettelse er snarere forståelig, fornuftig og «bærekraftig». Det er hverken «hatefullt» eller intolerant. Det er en rett som vedrører det å ha et hjem og tilhørlighet. Det er forutsetningen for fortsettelsen av et folk, så vel som en mindre organisme, eller isbjørner, for den saks skyld. Utrykkene som speiler dette sentimentet demoniseres beleilig av idioter og kynikere som «rasisme» og «hat».

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør