Video: Mann dømt for ærlighet og fakta

Video: Mann dømt for ærlighet og fakta

«Du har ingenting i dette landet å gjøre»

Ordene kom fra en fremmed mann midt i Bergen sentrum. Han fortsatte:

«Dere er muslimer. Vi lever i Vesten. Dere tar pengene våre. Dere lever av oss»

I forkant hadde han stirret på henne på bussen. Fulgt etter henne da hun gikk av. Zahraa Sahib filmet alt.

Mandag gikk rettssaken mot den 77 år gamle mannen i Hordaland tingrett.

Samfunn(et) har nødvendigvis ingenting med sannhet eller ærlighet å gjøre. «Samfunn» dreier seg egentlig om hva folk, sammen, er i stand til å tolerere av tøv og tøys inkludert utnytting

Det er i alle fall noe slikt det nye norske, forestilte samfunnet beveger seg raskt i retning av, hver dag.

«Samfunn» dreier seg heller ikke hva folk nødvendigvis er enige om heller, men dette tar «Demokratiet» seg av… I kontekst av Norges såkalte folkestyre og «frihet» fra staten, så går det hele egentlig ut på å være dummest mulig samtidig som man er mange. Det er i effekt opplegget folk synes bare er helt «genialt».

Har erkjent straffeskyld.

Etter at NRK skrev om saken, meldte mannen seg selv til politiet.

Nå har tingretten dømt mannen til 21 dagers betinget fengsel. Han dømmes videre til en bot på 5000 kroner. Det opplyser mannens forsvarer, Marius Wesenberg, til NRK.

Glad saken havnet i retten

Nooshin Zaery i Vestland innvandrerråd er veldig glad for at denne saken har havnet i retten.

–Jeg håper det kan være et godt eksempel på at dette ikke er greit, men alvorlig. Dette viser at systemet kan gripe inn, sier Zaery.

Hun peker på at dette påvirker hverdagen til de som opplever lignende hendelser som Sahib.

–Det er dessverre hverdagen til de fleste av oss å oppleve dette her. Du føler deg ikke trygg. Hver gang du går fra hjemmet ditt er du nødt til å håpe at du ikke opplever noe sånt.

Jeg er enig i èn ting, og det er at dette er et meget godt eksempel på hvor latterlig saker og ting fortoner seg, og hvor dumme enkelte folk er når de skal forsøke å være kritiske til innvandrere, som per definisjon «Ikke hører hjemme her», ergo innvandret.

At innvaderere også er noe Norge må «betale for» er heller ukontroversielt. Det er bare å ta en titt på budsjettene.

Det er ellers veldig mye som kan sies om denne rettstilstanden som har latt seg etablere med tanke på «klimakultur» for kritisk kritikk, ytringsfrihet og meget vesentlig samfunnet generelt i sin helhet, som tilsynelatende bare blir mer og mer fragmentert og svakt på alle måter. Det blir for mye rart tøv.

De totalitære, nyfascistiske kreftene vokser også i Norge, og den «liberale politistaten» er ikke veldig langt unna der heller.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør