Blitznew𐌔 22.11.22

Blitznew𐌔 22.11.22

Donald tilbake på Twitter, men tvitrer ikke

Tidligere president Donald Trump kan tape millioner av dollar hvis han skulle finne på å «tweete» fra sin gjenåpnede twitter-konto. Trump har insistert på at han er fornøyd med sin egen ytringsplatform, «Truth Social».

Twitter er ikke noe å klamre seg til. Det er dødt og fullt av folk som bare synser og følger hverandres skitlukt. Alle i Norge følger alle. Har èn person 40k ‘følgere’ så har den neste de akkurat samme 40k følgerne. Det er et svært ‘sossereir’ hvor alt men ingenting blir diskutert. Bare fjas. Folka der har også elendig humor og generell lav I.Q. Det er en platform for «normies».

Twitter under Musks ledelse har signalisert endringer og nye funksjoner, deriblant en kryptert meldingtjeneste og videokommunikasjon. Dette skriker bare gimmick, og er ikke nok til å redde en døende platform og konsept. Her må Musk hyre inn noen halvgenier som kan fornye Twitter så flere enn bare venstreboomers, liksom-smarte og nedrynka «konservative» etc stuer i sin eget ekkokammer og ‘PK-saus’.

Brandon-administrasjonen bryter Grunnloven ved å ikke beskytte grensen

I september ble rekordhøye 227 347 inntrengere pågrepet i forbindelse med å ha ulovlig tatt seg inn i USA. Så langt i 2022 har det funnet sted 2 378 944 pågripelser av inntrengere, hvilket er en historisk rekord.

Texas-guvernør Greg Abbott har nå sendt et brev til president Joe Brandon der han sier at Texas selv nå vil ta saken i sine egne hender og utvide sine grensesikkerhetstiltak ved å påberope seg en klausul i den amerikanske grunnloven for å «beskytte sitt eget territorium mot invasjon av de meksikanske narkokartellene» midt i utbredt ulovlig immigrasjon. Grensevaktene i USA er underlagt føderal styring.

Grunnlovsbestemmelsen i USA stadfester følgende:

«The United States shall guarantee to every State in this Union a Republican Form of Government, and shall protect each of them against Invasion; and on Application of the Legislature, or of the Executive (when the Legislature cannot be convened) against domestic Violence.»

I Norge mener jeg personlig, ut i fra en juridisk vinkel, at det nok ikke er helt håpløst å drøfte hvorvidt rgjeringen egentlig har mandat til å både importere «nye borgere», systematisk, per Grunnloven, og derfra gi disse permanent statsborgerskap.

Grl. Kapittel B, §3 nedfeller den utøvende makt å ligge hos «Kongen», dvs. regjeringen. Videre kan man i kontrast se til Grl. §115, som meget eksplisitt sier at Norge, av et slags mer-hensyn skal:

«(…) sikre den internasjonale fred og sikkerhet eller fremme internasjonal rettsorden og samarbeid kan Stortinget med tre fjerdedels flertall samtykke i at en internasjonal sammenslutning som Norge er tilsluttet eller slutter seg til, på et saklig begrenset område skal ha rett til å utøve beføyelser som etter denne Grunnlov ellers tilligger statens myndigheter»

Jeg har sagt det før og kommer til å gjenta det hele tiden, at den Norske Grunnloven er skrevet av «bønder» for «bønder». Det er et rettsteknisk makkverk, inspirert av idealer som forfatterne av Grunnloven ikke forstå godt nok, men bare apet etter. Juridisk er den Norske Grunnloven å anse som et glorifisert charter, og langt fra noen verdig konstitusjon. Den Indiske Grunnloven er mer solid sånn sett enn den Norske er i nærheten av å være. Den amerikanske og den Japanske, samt også på en del områder, den Britiske, er alle overlegne den Norske på alle måter og ikke minst hensyn.

Kanye West troller med mulig presidentkampanje i mot 2024

I en video gir den nyvervede jødekritikeren og bråkebøtta Kanye West utrykk for at han leker med tanken å stå til valg som president i 2024. Eks-komiker og homo, Milo Yiannopoulos nevnes som en mulig «jogger-kompis» og medarbeider, altså, som politisk rådgiver, antar jeg, og ikke som syerske i Wests «sweatshops».

Dette er nok bare tøv og PR-stunt fra bråkebøtta «Ye», men aldri si aldri i klovneverden. Personlig tror jeg det blir Trump/DeSantis som kommer til å gjøre rent bord på republikansk side. Det er ingen andre åpenbare kandidater per nå. Den eneste måten Trump kan tape på er om han kjører på med den rare dattera si som visepresidentkandidat.

Ap-politiker trosset eget parti–hevder de svarte med å kalle han psykisk syk

Ap-politiker Thor Arne Angelsen stemte mot sitt eget parti for å redde skolene i Bodø. Da ble det bråk. Angelsen har nå meldt seg ut av partiet. Årsaken er reaksjonene han fikk etter han gikk mot sitt eget parti og fremmet sitt eget forslag i bystyret i sommer.

Da skal angivelig politikere i Høyre og Frp ha blitt advart mot å stemme på forslaget fordi Angelsen ble påstått å være psykisk syk, noe som Angelsen benekter.

Da Angelsen varslet om dette til Ap sentralt, ble varslene henlagt.

Denne dagen i juni satt Tommy Wisth og partifellene i Fremskrittspartiet og diskuterte sakene som skulle opp i bystyret. Han forteller at gruppeleder Anne Mari Haugen i Arbeiderpartiet plutselig banket på døren til møterommet. Hun skal ha bedt Wisth bli med inn på kontoret sitt.

–Hun ba meg om å ikke stemme på forslaget til Angelsen, sier Wisth. Haugen skal ifølge Wisth ha fortalt ham at Angelsen led av en alvorlig psykisk lidelse.

Haugen sa vi måtte tenke på at denne saken kunne komme i avisen, og at vi måtte tenke på familien hans.

AP er et rottereir fullt av kjerringstyrte, arabere, muslimer, og lengre opp i nord: standard av gråtekoner og kattedamer som har sett for mye på krim og TV-drama, og som deretter ser frem til å ta i bruk disse særs tåpelige «triksene» de lærer derfra. Fra TV-skjermen.

Det blåser mye og ofte i Bodø, og folket der er stort sett også blåst. Kommuneøkonomien deres er intet unntak der i gården. Kommunen er generelt kjent for å «gå over lik» og drive på med litt av hvert, så denne saken overrasker egentlig ikke.

FHI stenger ned og faser ut databasen for «HOST-HOST-19»

«Avvikling av daglig statistikk om covid-19 Fra tirsdag 15. november kl. 05 fjerner Folkehelseinstituttet innholdet på denne nettsiden. Grunnen er at kilden til de daglige oppdaterte tallene, Sykdomspulsen, stenger ned tjenesten tallene hentes fra. Dette gjøres av budsjettmessige årsaker.»

«FHI har jobbet intenst de siste ukene med å finne alternative løsninger til Sykdomspulsen, men ser seg dessverre likevel nødt til å stenge ned løsningene som er i bruk blant annet av mange kommuner. Grunnen er at bevilgningene til FHI for håndtering av pandemien er fjernet. FHI vil i tiden fremover jobbe videre for å finne løsninger på sikt, men det kan ta noe tid.»

Så FHI mister plutselig deler av sin finansiering og må legge ned noe av driften, tilsynelatende inkluderer dette å fase ut visse databaser? Dette høres nokså suspekt ut.

Ikke bli veldig overrasket om disse kvaksine- og smittetallene faller enda lenger inn i obskuritet, spesielt så hvor mange og hvem som ble vaksinert når. FHI opplyser også om at nesten 14 000 000 kvaksinedoser nå er satt i Norge, hvilket er i det verdensledende sjiktet per capita. Norge er som vanlig verdens beste.

Jøde i Washington synser mer angående Russlands ammunisjonslager og økonomi. Mener det er like før nå, og hvis ikke, mer av det samme.

«De går snart tom for alt», mener Eliot Cohen, sjefsstrateg ved det Washington, D.C.-baserte «Center for Strategic and International Studies». (…) «En betydelig andel av det russiske arsenalet som ble brakt ut av lageret har blitt dårligere på grunn av korrupsjon, dårlig forvaltning og dårlig vedlikehold.»

Disse klovnene har det med å komme med alle mulige spekulasjoner. Samtidig som denne jødegjøken formaner atter en krise på russisk hold, så opplever nå NATO-landene selv å gå tom for våpen. Dette er typisk Saul Alinsky-taktikk: Beskyld din fiende for det du selv er skyldig i.

Og hva med Ukrainas økonomi? Hvordan går den, sammenlignet med Russisk? Å joda, den går nok som ze suser i sammenligning. Hadde det ikke vært for USA og NATO-landene, så ville denne disputten vært over på et par uker. Det man i stedet har fått er antakelig en konflikt som bare kommer til å kjøre på, frem og tilbake, og muligens noe som ender med potensielt katastrofale utslag. Russisk økonomi holder seg greit flytende. Russiske ammunisjonslager er blant de største i verden, og de har egen produksjon. Det største problemet på russisk hold er moralen. Slik lar seg ikke bare banke sammen, til forskjell fra ammunisjonproduksjon.

Russerne har nå skiftet til en mer utpreget og tilbakeholden utmattelse-strategi. Selvsabotasjen av den sanksjonerte Nord stream 2 rørledningen markerer taktskiftet. Det vil nok være avgjørende for Russerne å kunne slå ut luftvernsystemene i Ukraina om de våger seg fremover noe mer. Angivelig planlegges dette å slås ut med «selvmords-droner» etter at man har tatt vinteren til bruk i et Ukraina som allerede sliter med energimangel og som angivelig stjeler gass fra Moldova for å holde varmen.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør