Rishi Sunak: En rask guide til Storbritanias nye statsminister

Rishi Sunak: En rask guide til Storbritanias nye statsminister
«Verdens største (og mest møkkete) demokrati»: India

Fra BBC

He really wanted to be… a Jedi

In 2016, he told a group of schoolchildren that he originally wanted to be a Jedi Knight when he grew up. His favourite Star Wars film is The Empire Strikes Back.

  • Sånn ellers… så er han brun (og det er visstnok det å være ‘farget’), og dette er banebrytende, ifølge Joe Biden, USAs oppegående mester-retoriker.
  • Suntak erstattet et inkompetent kvinnfolk og er ikke kjerringstyrt i det hele tatt fordi han er gift med en indisk milliardærdatter.

Ja, alt går virkelig på skinner i den industrielle revolusjonens land for tiden. Det gjør det forsåvidt også i India, Sunaks hjemland:

Liberale, snille, anstendige og dessuten (veldig) høyt utdannede mennesker, hele verden rundt, mange med MASTERGRAD (wow!) synes garantert det er dritt-kult med en brun mann som styrer over dem. Litt kjekt, i hvert fall, at andre kan få prøve seg og slippe til i samfunnet? Det er egentlig veldig gøy og det viktigste.

Bombekoffert eller eske fylt med brun konfekt fra Kongen? Her kan man spekulere helt til man blir et fargerikt felleskap.

DIEVersity bygget nok ikke Storbritania, men det kommer garantert til å ødelegge det.

Englands yngre herrelandslag. Her er det mange unge og dannede herrer.

Det ser også meget lyst og fargerikt ut for unge ledere i Britiske valg fremover.

Men ikke alt er gull og grønne skoger i England.

Andre kilder hevder at Russerne (igjen) kanskje har blandet seg inn i det Britiske valget. Her er Sunak avbildet på en spontan ferie arrangert via take away-appen «Grindr» i 2013 med en av FSBs mest notoriske etterretningsfigurer og kommende kvantefysikk-geni. Kan dette felle Sunak? Den som har litt is i magen og ikke diaré får se.

Kritikken.no

Kritikken.no

Redaktør